Messut
Brändipuu toteuttaa messuosastoja ja messukonsepteja niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Luomme messuosastoja, jotka ovat elämyksiä ja parhaita kohtaamispaikkoja.
Yritysten toiminnot ovat siirtyneet verkkoon. Päivittäinen kanssakäyminen on vähentynyt. Juuri siksi kohtaamiset ihmisten kesken ovat tärkeitä. Messutapahtuma mahdollistaa useiden ihmisten kohtaamisen samanaikaisesti, tarjoaa tilaisuuden henkilökohtaisiin kontakteihin, asiakassuhteiden syventämiseen ja uusien luomiseen. Messujen merkitys kasvaa siis koko ajan.
Kansainväliset messut ulkomailla ovat loistava tilaisuus uusien markkinoiden tavoitteluun. Panostus erottuvaan, laadukkaaseen ja viesteiltään selkeään messuosastoon luo mielikuvan koko yrityksestä ja tuotteista. Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama messuosasto on suoraan panostus myynninedistämiseen, brändin rakentamiseen ja tunnettuuteen. Olemme loistava kumppani kaikissa messuosastoihin liittyvissä asioissa. Voimme suositella juuri teidän toimialaan soveltuvat messut Suomessa, Euroopassa ja muualla ulkomailla laajaan kokemukseemme perustuen.
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
Brändipuu
Hallikatu 5-6
61300 Kurikka
+358 40 767 1968
Y-tunnus
2787090-3