Brändipuu - Teemme brändin näkyväksi.

Luomme kohtaamispaikkoja, joissa syntyy yrityksenne parhaat tarinat.

Haluatko vahvistaa yrityksesi brändi-ilmettä? Tavoitteletko uusia markkinoita ja uusia asiakkaita? Oletko lanseeraamassa uusia tuotteita tai palveluita? Mietitkö toimitilan, showroomin tai myymälän uudistamista?

Me olemme kumppanisi kaikissa messuosallistumiseen, tapahtumiin tai tilaratkaisuihin liittyvissä asioissa.
Messut
Kohtaamiset kasvokkain
Brändipuu toteuttaa messuosastoja ja messukonsepteja niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Luomme messuosastoja, jotka ovat elämyksiä ja parhaita kohtaamispaikkoja.
Hyvä messuosasto on erottuva ja houkutteleva. Sen on palveltava tuotteiden esillepanoa ja palveluiden ja viestien selkeää esittämistä. Hyvä messuosasto vahvistaa yrityksen ja tuotteiden brändiä. Ripaus rohkeuttakin saa olla, irrottelua. Hyvä messuosasto on osallistava, elämyksellinen ja auttaa pääsemään messuosallistumiselle asetettuihin tavoitteisiin. Me teemme nämä mahdolliseksi.
Tilat
Tila osana myynninedistämistä
Brändipuu toteuttaa shop-in-shoppeja, näyttely- ja myymälätiloja, räätälöityjä kalusteita ja toimitiloja suunnittelusta valmiisiin tilaratkaisuihin.
Onnistunut näyttely- tai myymälätila tuo tuotteet esiin houkuttelevasti ja selkeästi ja on yksi myynninedistämiskeinoista. Huolellinen suunnittelu ja laadukas toteutus luovat viihtyisän ja elämyksellisen työkalun brändin ja tuotekuvan vahvistamiseen.
Tapahtumat
Kohtaamiset kasvokkain
Brändipuu toteuttaa erilaisia yritystapahtumia, lanseerauksia, tapahtumarakenteita ja kiertuerekkasisustuksia.
Toteutamme sekä sisä- että ulkotapahtumia. Yhteistyöverkostomme kautta käytössämme ovat isot ja pienet teltat ja roadshow-rekat. Meiltä myös tapahtumien kokonaisvaltainen ilmeen toteutus sisältäen graafisen suunnittelun ja tulosteet.
Brändipuu
Hallikatu 5-6
61300 Kurikka
+358 40 767 1968
Y-tunnus
2787090-3