Palvelut
Palvelemme kaikissa messuosallistumiseen, tapahtumiin tai tilaratkaisuihin liittyvissä asioissa.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty
Suunnittelu
Ammattitaitoinen suunnittelu on pohja onnistuneelle ja toimivalle messuosastolle, tapahtumalle tai tilaratkaisulle. Suunnittelun lähtökohtana on syvällinen asiakkaan, tuotteiden ja palvelujen tuntemus. Ammattitaitoamme on siirtää toiveet ja tavoitteet konkreettiseen muotoon. Messusuunnittelumme tuottaa sekä messukonsepteja että yksittäisiä messuosastoja. Toimialaamme kuuluu lisäksi myymäläsuunnittelu, tilasuunnittelu ja tapahtumailmesuunnittelu. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisilla työkaluilla tuotetut 3D-kuvat ja pohjakuvan projekteista. Hyvin suunniteltu messuosasto tai tila houkuttelee kävijöitä, vahvistaa brändiä ja tuotekuvaa, ja auttaa saavuttamaan projektille asetetut tavoitteet.
Kaikki langat yksissä käsissä
Projektinhallinta
Brändipuun palvelutarjonnasta löydät yrityksellesi sopivat työkalut, joilla onnistut messuilla ja tapahtumissa. Palvelukonseptimme kattaa kaiken avaimet käteen -periaatteella, huolehdimme kaikesta projektien alusta loppuun saakka. Selvitämme asiakkaan kanssa yhteistyössä projektin tavoitteet. Sinun tulee vain kertoa toiveesi, ja me toteutamme sen jälkeen messuosaston tai projektin suunnittelun, valmistelun ja tuotannon valmiiseen messuosastoon, tapahtumaan tai tilaratkaisuun. Kysy meiltä messuosaston hintaa, teemme juuri teille soveltuvan tarjouksen.
Puuseppää aina tarvitaan
Tuotanto
Oma tuotantomme valmistelee ja pintakäsittelee rakenteet asennusvalmiiksi, joka vähentää asennustunteja kohteessa ja tuo kustannussäästöjä. Messurakentajat ovat alansa ammattilaisia. Tuotantomme on joustava ja tehokas, pystymme nopeasti reagoimaan muuttuneisiin olosuhteisiin tai aikatauluihin. Oma tuotanto mahdollistaa korkean laadun ylläpidon ja jatkuvan tuotekehityksen.

Kannamme vastuun luonnosta. Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja huolehdimme tehokkaasta kierrätyksestä ja materiaalien uusiokäytöstä.
Tehokas logistiikka tuo kustannussäästöjä
Logistiikka
Logistiikkapalvelumme kattaa kuljetukset ja varastoinnin. Kierrätämme ja uusiokäytämme rakenteita ja materiaaleja ympäristöä huomioiden. Varastoimme asiakkaidemme messurakenteet messujen välillä, joka mahdollistaa rakenteiden käytön useammissa tapahtumissa. Huolehdimme, että rakenteet ovat aina hyvässä kunnossa.
Brändipuu
Hallikatu 5-6
61300 Kurikka
+358 40 767 1968
Y-tunnus
2787090-3