Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Messut – Kohtaamiset kasvokkain

Brändipuu toteuttaa messuosastoja ja messukonsepteja niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Luomme messuosastoja, jotka ovat elämyksiä ja parhaita kohtaamispaikkoja.

Hyvä messuosasto on erottuva ja houkutteleva. Parhaimmillaan messuosasto on sekä visuaalisesti että kaupalliselta näkökulmalta selkeä ja laadukas toiminnallisuutta unohtamatta. Sen on palveltava tuotteiden esillepanoa ja palveluiden ja viestien selkeää esittämistä. Hyvä messuosasto vahvistaa yrityksen ja tuotteiden brändiä. Ripaus rohkeuttakin saa olla. Kiinnostava messuosasto on osallistava, elämyksellinen ja auttaa pääsemään messuosallistumiselle asetettuihin tavoitteisiin. Me teemme nämä mahdolliseksi.

Yritysten toiminnot ovat siirtyneet verkkoon. Päivittäinen kanssakäyminen on vähentynyt. Juuri siksi kohtaamiset ihmisten kesken ovat tärkeitä. Messutapahtuma mahdollistaa useiden ihmisten kohtaamisen samanaikaisesti, tarjoaa tilaisuuden henkilökohtaisiin kontakteihin, asiakassuhteiden syventämiseen ja uusien luomiseen. Messujen merkitys kasvaa koko ajan.

Kansainväliset messut ulkomailla ovat loistava tilaisuus uusien markkinoiden tavoitteluun. Panostus erottuvaan, laadukkaaseen ja viesteiltään selkeään messuosastoon luo mielikuvan koko yrityksestä ja tuotteista. Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama messuosasto on suoraan panostus myynninedistämiseen, brändin rakentamiseen ja tunnettuuteen.

Voimme suositella juuri teidän toimialaan soveltuvat messut Suomessa, Euroopassa ja muualla ulkomailla laajaan kokemukseemme perustuen. Olemme toteuttaneet messuosastoja kotimaan lisäksi mm. Tallinna, Riika, Tukholma, Göteborg, Jönköping, Oslo, Köln, Hannover, Frankfurt, Pariisi, Lontoo, Amsterdam, Rotterdam, Barcelona, Milano, Shanghai.