Yritys


BRÄNDIPUU TEKEE BRÄNDIN NÄKYVÄKSI.

LUOMME KOHTAAMISPAIKKOJA, JOISSA SYNTYY YRITYKSENNE PARHAAT TARINAT.


Toteutamme messuosastoja ja kokonaisia messukonsepteja niin kotimaassa kuin kansainvälisissä messutapahtumissa. Toimialaamme kuuluvat myös näyttely- ja myymälätilat, sekä erilaiset tapahtumat ja tapahtumarakenteet. Meillä on kokemusta alalta jo yli 15 vuoden ajalta. Avainsanamme ovat laadukas, tehokas, joustava, palveleva. Tarjoamme vain parasta kustannustehokkaasti. Tämän mahdollistaa taitava suunnittelu, oma joustava tuotanto, rakenteiden kierrätettävyys ja modulointi, sekä täsmällinen projektin hallinta.

 

 

Messutapahtuma mahdollistaa useiden ihmisten kohtaamisen samanaikaisesti, tilaisuuden henkilökohtaisiin kontakteihin, vanhojen asiakassuhteiden syventämiseen ja uusien luomiseen.

Brändipuu on lupaus. Puulla on oltava rehevät juuret ja ravintoa kasvaakseen ja kehittyäkseen. Myös yrityksellä on oltava juuret, kestävän kehityksen edellytykset ja ravintoa kasvuun. Me tarjoamme keinon kasvaa, me teemme brändin näkyväksi.

Oletko lanseeraamassa uusia tuotteita? Haluatko vahvistaa tai muuttaa brändi-ilmettä? Tavoitteletko uusia markkinoita, uusia asiakkaita? Me teemme nämä mahdolliseksi messusuunnittelun keinoin.

 

 

Brändin arvo syntyy nimen, logon tai tuotteiden tunnettuudesta. Hyvä messunäkyvyys ja mieleenpainuva messuosasto ovat loistavia keinoja vahvistaa brändiä.