Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Palvelut

Palvelemme kaikissa messuosallistumiseen, tapahtumiin tai tilaratkaisuihin liittyvissä asioissa.

Ammattitaitoinen suunnittelu on pohja onnistuneelle ja toimivalle messuosastolle, tapahtumalle tai tilaratkaisulle. Suunnittelun lähtökohtana on syvällinen asiakkaan, tuotteiden ja palvelujen tuntemus. Ammattitaitoamme on siirtää toiveet ja tavoitteet konkreettiseen muotoon. Messusuunnittelumme tuottaa sekä messukonsepteja että yksittäisiä messuosastoja. Toimialaamme kuuluu lisäksi myymäläsuunnittelu, tilasuunnittelu ja tapahtumailmesuunnittelu. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisilla työkaluilla tuotetut 3D-kuvat ja pohjakuvan projekteista. Hyvin suunniteltu messuosasto tai tila houkuttelee kävijöitä, vahvistaa brändiä ja tuotekuvaa, ja auttaa saavuttamaan projektille asetetut tavoitteet.

Brändipuun palvelutarjonnasta löydät yrityksellesi sopivat työkalut, joilla onnistut messuilla ja tapahtumissa. Palvelukonseptimme kattaa kaiken avaimet käteen -periaatteella, huolehdimme kaikesta projektien alusta loppuun saakka. Selvitämme asiakkaan kanssa yhteistyössä projektin tavoitteet. Sinun tulee vain kertoa toiveesi, ja me toteutamme sen jälkeen messuosaston tai projektin suunnittelun, valmistelun ja tuotannon valmiiseen messuosastoon, tapahtumaan tai tilaratkaisuun. Kysy meiltä messuosaston hintaa, teemme juuri teille soveltuvan tarjouksen.

Asentajamme ovat todellisia alansa ammattilaisia, jotka huolehtivat messuosaston lisäksi asiakkaan toiveista ja tarpeista asennuspaikalla rautaisella asenteella. Oma tuotantomme valmistelee ja pintakäsittelee rakenteet asennusvalmiiksi, joka vähentää asennustunteja kohteessa ja tuo kustannussäästöjä. Tuotantomme on joustava ja tehokas, pystymme nopeasti reagoimaan muuttuneisiin olosuhteisiin tai aikatauluihin. Oma tuotanto mahdollistaa korkean laadun ylläpidon ja jatkuvan tuotekehityksen.

Kannamme vastuun luonnosta. Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja huolehdimme tehokkaasta kierrätyksestä ja materiaalien uusiokäytöstä.

Logistiikkapalvelumme kattaa kuljetukset ja varastoinnin. Kierrätämme ja uusiokäytämme rakenteita ja materiaaleja ympäristöä huomioiden. Varastoimme asiakkaidemme messurakenteet messujen välillä, joka mahdollistaa rakenteiden käytön useammissa tapahtumissa. Huolehdimme, että rakenteet ovat aina hyvässä kunnossa. Oman kuljetuskaluston lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto, ja tarjoamme aina edullisimman vaihtoehdon kuljetuksiin kotimaan tapahtumissa ja messuille ulkomaille.