Palvelut


PALVELUMME

Palveluumme sisältyy kaikki alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Kokonaisvaltaisuus ja pitkälle viety palvelukonsepti takaa asiakkaillemme vaivattoman ja helpon messuosallistumisen. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä.


SUUNNITTELU

Toimivan ja elämyksellisen tilan tai messuosaston suunnittelun lähtökohdat ovat asiakkaan, tuotteiden ja palvelujen hyvä tuntemus. Selvitämme tavoitteet ja toiveet. Hyvin suunniteltu messuosasto erottuu, houkuttelee kävijöitä, vahvistaa yrityskuvaa, ja auttaa saavuttamaan messuosallistumiselle asetetut tavoitteet.


PROJEKTINHALLINTA

Me tarjoamme kaiken avaimet käteen periaatteella. Huolehdimme kokonaisuudesta alusta saakka valmiiseen osastoon. Pitkälle viety palvelukonseptimme takaa luotettavan ja vaivattoman messuosallistumisen. Olemme aina tavoitettavissa toiveitanne varten. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle valmiille osastolle.

TUOTANTO

Meillä on oma tuotanto, jossa valmistetaan ja maalataan rakenteet asennusvalmiiksi. Oman tuotannon etuja ovat joustavuus, lyhyet toimitusajat ja kustannustehokkuus. Oma tuotanto mahdollistaa laadun ylläpidon ja jatkuvan tuotekehityksen.

VARASTOINTI JA LOGISTIIKKA

Tuotantomme kattaa myös varastoinnin ja logistiikan. Kierrätämme ja uusiokäytämme rakenteita ja materiaaleja ympäristöä huomioiden. Varastoimme asiakkaidemme rakenteet messujen välillä ja meillä on oma kuljetuskalusto.