Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Palvelut

Palvelemme kaikissa messuosallistumiseen, tapahtumiin, tilaratkaisuihin tai erikoiskalusteisiin liittyvissä asioissa.

Ammattitaitoinen suunnittelu on pohja onnistuneelle ja toimivalle messuosastolle, tapahtumalle tai tilaratkaisulle. Suunnittelun lähtökohtana on syvällinen asiakkaan, tuotteiden ja palvelujen tuntemus. Ammattitaitoamme on siirtää toiveet ja tavoitteet konkreettiseen muotoon. Suunnittelumme tuottaa sekä messukonsepteja että yksittäisiä messuosastoja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi myymäläsuunnittelu, tilasuunnittelu ja tapahtumailmesuunnittelu, räätälöidyt erikoiskalusteet. Taitavalla suunnittelulla luodaan houkuttelevia tiloja, vahvistetaan brändiä ja tuotekuvaa, ja saavutetaan projektille asetetut tavoitteet.

Brändipuun palvelutarjonnasta löydät yrityksellesi sopivat työkalut, joilla onnistut messuilla tai tapahtumissa. Palvelukonseptimme kattaa kaiken avaimet käteen -periaatteella, huolehdimme kaikesta projektien alusta loppuun saakka. Selvitämme asiakkaan kanssa yhteistyössä projektin tavoitteet. Sinun tulee vain kertoa toiveesi, ja me toteutamme sen jälkeen messuosaston tai muun projektin suunnittelun, valmistelun ja tuotannon valmiiseen lopputulokseen.

Asentajamme ovat todellisia alansa ammattilaisia, jotka huolehtivat  asiakkaan toiveista ja tarpeista asennuspaikalla rautaisella asenteella. Oma tuotantomme valmistelee ja pintakäsittelee messu- ja tapahtumarakenteet asennusvalmiiksi, joka vähentää asennustunteja kohteessa. Tuotantomme on joustava ja tehokas, pystymme nopeasti reagoimaan muuttuneisiin olosuhteisiin tai aikatauluihin. Oma tuotanto mahdollistaa korkean laadun ylläpidon ja jatkuvan tuotekehityksen.

Taitavat puusepät ottavat vastaan haastavimmatkin kalusteprojektit. Heidän ammattitaidolla syntyy yksittäiset erikoiskalusteet aina isoihin kalustekokonaisuuksiin eri tilaratkaisuihin.

Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja huolehdimme tehokkaasta kierrätyksestä ja materiaalien uusiokäytöstä.

Logistiikkapalvelumme kattaa kuljetukset ja varastoinnin. Kierrätämme ja uusiokäytämme rakenteita ja materiaaleja ympäristöä huomioiden. Varastoimme asiakkaidemme messurakenteet messujen välillä, joka mahdollistaa rakenteiden käytön useammissa tapahtumissa. Huolehdimme, että rakenteet ovat aina hyvässä kunnossa. Oman kuljetuskaluston lisäksi meillä on laaja yhteistyöverkosto, ja tarjoamme aina kustannustehokkaimman vaihtoehdon kuljetuksissa kotimaan ja kansainvälisiin tapahtumiin.